Ελένη Ουζουνίδου: «Με έχει σοκάρει ο θάνατός του, δεν έχω συνέλθει ακόμα…»

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η Λένα Ουζουνίδου το βράδυ της Τρίτης (25-10).

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Λένα Ουζουνίδου είχε πει πως δεν θα έκανε τηλεόραση και από εκείνη τη στιγμή, όπως χαρακτηριστικά η ηθοποιός δήλωσε, το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπά.

Η ίδια επέλεξε να είναι στη σειρά του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Νούμερα».

Κωμικοί και οι δυο της ρόλοι όμως η Λένα Ουζουνίδου είχε πρωταγωνιστήσει και στη σειρά Σέρρες, η οποία προβάλλεται φέτος. Σε αυτή τη σειρά είχε υποδυθεί την τηλεοπτική μαμά του Πάνου Νάτση.

Η Λένα Ουζουνίδου φανερά συγκινημένη μίλησε για τη συνεργασία τους με την ίδια να αποκαλύπτει πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο Πάνος Νάτσης έχει φύγει από τη ζωή.

«Έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση, με έχει σοκάρει ο θάνατός του. Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Ο Πάνος ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα. Με χιούμορ, γλύκα, ευγένεια. Ένα υπέροχο παιδί. Γνωριζόμασταν από τον Αστέρα Ραχούλας, ήταν και των δυο μας το πρώτο σίριαλ που είχαμε κάνει στην τηλεόραση. Από τότε συναντιόμασταν συχνά, βρεθήκαμε στις Σέρρες και μετά… αυτό το γεγονός που πολύ με σόκαρε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts