Ελένη Ράντου: Η έντονη συγκίνησή της στην επίσημη πρεμιέρα της

Είναι από τις παραστάσεις του τελειώνουν και λες κρυφά μέσα σου “γιατί τελείωσε”; Μία πολύ δυνατή ιστορία που αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τα 50 χρόνια ζωής της ηρωίδας που ήταν γεμάτη τραύματα.

Η Ελένη Ράντου έκανε την επίσημη πρεμιέρα της με την παράσταση “Το party της ζωής μου“, το βράδυ της Πέμπτης (10/11), και το θέατρο Διάνα ήταν ασφυκτικά γεμάτο τόσο από ανθρώπους του χώρου όσο και από θεατρόφιλους που είχαν προλάβει και είχαν κλείσει εισιτήριο για να την απολαύσουν!

Η Ελένη Ράντου δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της πως έκανε μεγάλο κόπο στην αρχή της καριέρας της για να αποδείξει ότι έχει ταλέντο και δεν είναι απλά άλλη μια κοπέλα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μπορεί να την έχουμε δει σε πολλές σειρές όπως το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, οι “Σαββατογεννημένες” αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όμως, αυτή η παράσταση είναι σίγουρα η παράσταση της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφικό υλικό στο gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts