Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική – «Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στο Instagram»

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/2 η Super Κική αλλά και οι δύο φίλες – συνεργάτιδές της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, η γνωστή instagrammer και επιχειρηματίας, συνοδεία των δύο δικηγόρων της, εξήλθε από την Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Super Κική

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Super Κικής.

Οι τρεις γυναίκες μήνυσαν 39χρονο πρώην σύντροφο της μίας, καταγγέλλοντας πως ασκούσε βία. Ελεύθερος αφέθηκε και ο 39χρονος αντίδικος, ο οποίος εμφανίστηκε στην έξοδο της Ευελπίδων και δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες.

«Είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους» είπε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Ο δικηγόρος του αντίδικου αποκάλεσε την Super Κική «σούπερ αμόλυβδη» και ανέφερε πως «αν θέλει να μας απειλήσει, να μας σκοτώσει, η δικαιοσύνη είναι ενήμερη».

Το χρονικό της σύλληψης

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα (20/2), με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της Αντρεα. Η influencer έχει περάσει τις προηγούμενες ημέρες στο κρατητήριο και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Οπως καταγγέλλει ο 39χρονος, το πρωί της Δευτέρας η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts