Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα να είμαστε πάντοτε δυνατοί.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο (22/1) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο σόου επί σκηνής, με τον υποψήφιο να μας δείχνει την ικανότητά του στα drums. Πριν ξεκινήσει να μας αποκαλύπτει το ταλέντο του, ο Άγγελος είπε στους κριτές για το θέμα υγείας που είχε από μικρό παιδί, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, όταν ήταν ακόμα τεσσάρων μηνών.

Όπως ο ίδιος ανέφερε: «Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή… Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα»

Η μητέρα του αποφάσισε να τον πάει στο ωδείο, ώστε να μάθει να παίζει πιάνο, για να μπορέσει, με τον τρόπο αυτό, να καταπολεμήσει το θέμα υγείας του,με μια εναλλακτική μορφή φυσικοθεραπείας. Ο Άγγελος εντυπωσίασε τους κριτές με το ταλέντο του, αλλά και με την δύναμη ψυχής που κρύβει μέσα του, μιας και, όπως του είπε και η Κρυσταλλία, εκτιμά το γεγονός ότι δεν το έβαλε κάτω, παρά το θέμα υγείας του, και τα κατάφερε τόσο καλά.

Ο Άγγελος απέσπασε τέσσερα ναι και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

HOT: Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο μάνατζερ της Γιούσεφ και φίλος της Ρένιας από το Power of love χόρεψε twerk

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts