Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: “Στα 30 μου πήγα σε μία ομάδα αυτογνωσίας για να…”

Η Φωτεινή Ντεμίρη λίγο πριν αρχίσει καλοκαιρινή περιοδεία με την κωμωδία «Toc– Toc», μίλησε στο περιοδικό «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο για την απόφαση της να κάνει, κυρίως, θέατρο, και αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε ομάδα αυτογνωσίας και είδε τη ζωή της να αλλάζει…

Ποια είναι η ηρωίδα που υποδύεσαι;
Υποδύομαι την Άννα Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, μία θεούσα, που επικαλείται όλους τους αγίους και έχει το σύνδρομο να επαληθεύει ασταμάτητα πράγματα. Δηλαδή συνέχεια λέει ότι «ξέχασα τα κλειδιά μου» και γυρίζει στο σπίτι για να ελέγξει κ.ά. Επιπλέον, έχει το σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας, γιατί αυτή πηγαίνει στον γιατρό όχι για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μία φίλη της, που δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Έχεις εντοπίσει κοινά στοιχεία είτε με την ηρωίδα που υποδύεσαι είτε με κάποιον από τους άλλους;
Όλοι μας, λίγο – πολύ, έχουμε στοιχεία από αυτούς τους ανθρώπους που τα έχουν πιο συμπυκνωμένα για να οδηγηθούν στον προθάλαμο του ιατρείου. Δεν μας είναι άγνωστα. Απλά, κάποιοι δεν τα έχουμε σε σημείο που να μας δυσκολεύει τη ζωή, γιατί αυτοί οι άνθρωποι, πραγματικά, δυσκολεύονται πολύ.

Εσύ έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να είναι εγκλωβισμένος σε κουτάκια;
Φυσικά. Άλλωστε, η ζωή είναι ένας αγώνας για να τα βγάλεις πέρα μαζί της, και με τον εαυτό σου. Η προσωπικότητά μας θέλει μία συνεχής εκπαίδευση γιατί μεγαλώνουμε και κολλάμε πράγματα που μας δυσκολεύουν τη ζωή. Έτσι, πρέπει να αναγνωρίσεις ποια είναι αυτά και να τα δουλέψεις και να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

Με ποιον τρόπο τα αντιμετώπισες; Με προσωπική δουλειά ή απευθύνθηκες σε ειδικό;
Στα 30 μου πήγα σε μία ομάδα αυτογνωσίας για να δω ποια είμαι και τι θέλω και, πραγματικά, ήταν σαν να άλλαξε η ζωή μου. Είδα τον κόσμο με άλλα μάτια. Αυτή τη δουλειά την έκανα για 3-4 χρόνια, αλλά άνοιξε ένα παράθυρο που μου δείχνει τι συμβαίνει και συνεχίζω μόνη μου. Υπάρχουν μέθοδοι για να βελτιώσεις πράγματα που είναι συνήθειες μίας ζωής.

Είναι εύκολο να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου;
Άμα γνωρίσεις τον εαυτό σου και τον αποδεχτείς, ναι! Εγώ, πλέον, τον αγαπάω τον εαυτό μου. Τα έχω βρει μία χαρά. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμα κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν αλλά τα δουλεύω.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts