Εμείς κι εμείς: 27 χρόνια πριν ο Δημήτρης Γεωργαλάς ήταν αγνώριστος

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μπορεί να επέστρεψε τηλεοπτικά στις Άγριες μέλισσες και λίγο μετά κάνοντας το μεγάλο come back στη σειρά Σασμός, όμως, 27 χρόνια πριν, ο τηλεοπτικός Κώστας, ήταν αγνώριστος!

Ο ίδιος συμμετείχε τότε στην τηλεοπτική σειρά «Πρόβα νυφικού» σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη και σενάριο Βαγγέλη Γκούφα τη σεζόν 1995-1996.

Επιπλέον, άλλη μια σειρά πάρα πολύ δημοφιλής σειρά που συμμετείχε ως guest ήταν το «Εμείς κι εμείς» των Πάνο Αμαραντίδη και Σπύρου Μεταλληνού σε σκηνοθεσία των Φώτη Πολυχρονόπουλο, Παναγιώτη Κούτρα, Σπύρου Μεταλληνού και Πηνελόπης Κροντηροπούλου, στο επεισόδιο με τίτλο «Ξύπνα Βασίλη». Μία σειρά που εκείνη την εποχή που προβλήθηκε, αλλά και αργότερα με τις επαναλήψεις, σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη σειρά:

Τι είχαμε δει σε εκείνο το επεισόδιο της σειράς:

Η ζωή της Σμαράγδας αναστατώνεται ξαφνικά: ένας νέος, ωραίος πλούσιος και λαμπρός επιστήμων, λέκτωρ της ιατρικής, της την πέφτει. Αυτή δεν ξέρει τι να κάνει. Διότι τον αγαπάει μεν τον Βασίλη της, αλλά και ο καινούριος πειρασμός δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Ποιον θα προτιμήσει τελικά η Σμαράγδα, τον “παλιό” ή τον “ωραίο” νέο; Και ποιον ρόλο θα παίξει η Νατάσσα σε όλη αυτή την ιστορία;

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts