Επίδειξη Μόδας OLGA KARAVERVERIS “OPERA DIVAS” Collection S/S 2019 στο Caravel

«Μην μου μιλάς για κανόνες… όπου πάω, φτιάχνω εγώ τους κανόνες» τη ρήση της αείμνηστης ντίβας της Όπερας Μαρίας Κάλλας ενστερνίζεται η σχεδιάστρια Olga Karaververis και ξεπερνώντας τον εαυτό της παρουσιάζει μια συλλογή που “σπάει” τους κανόνες, εμπνευσμένη από την λάμψη και την υψηλή αισθητική των μεγάλων υψιφώνων της Όπερας. Η νέα εντυπωσιακή συλλογή της “OPERA DIVAS” Collection S/S 2019, παρουσιάστηκε στο Divani Caravel Hotel σηματοδοτώντας το φινάλε της 25ης Athens Χclusive Designers Week.

Τιμητική η παρουσία της διεθνούς φήμης σοπράνο κολορατούρα Βασιλικής Καραγιάννη, η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα Λυρικά θέατρα του κόσμου ερμηνεύοντας τους περισσότερους από τους πιο αντιπροσωπευτικούς ρόλους του λυρικού ρεπερτορίου. Η διάσημη υψίφωνος ερμήνευσε όλα τα μουσικά κομμάτια της βραδιάς, με τα οποία περπάτησαν τα μοντέλα, ενώ το φινάλε ήταν διθυραμβικό με το ενθουσιώδες κοινό να αποθεώνει την Όλγα Καραβερβέρη για τις δημιουργίες της και την διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη να κλείνει τη βραδιά με ένα ντουέτο μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα που καταχειροκροτήθηκε!

Μεγάλος Χορηγός της επίδειξης ήταν τα Medi Prinou.
Χορηγοί της βραδιάς Kallisti Medical και Pacific Sun Solarium. Τα καλλυντικά προϊόντα Nuxe και Crocus Collector έδωσαν την λάμψη της αιώνιας ντίβας. Τα μοντέλα φόρεσαν εντυπωσιακά γυαλιά του οίκου οπτικών ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ και glamorous κοσμήματα της Lilian Papoutsoglou. Η εταιρεία οπτικοακουστικών μέσων GALAKTEROS με την υψηλή τους τεχνολογία κάλυψε την εκδήλωση, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης οι καλεσμένοι γεύτηκαν τα crispy κουφέτα της εταιρείας Βούρλος. Χρυσός χορηγός της βραδιάς η εταιρεία Real Estate “REVITHIS & PARTNERS”.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts