Επιβεβαιώθηκε η φήμη: Γιατί ο Χρήστος Μάστορας χώρισε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Είναι η πρώτη φορά που η προσωπική του ζωή έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις στον χώρο των media και είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει – δημόσια – τον Χρήστο Μάστορα να διαχειρίζεται λάθος καταστάσεις και να ξεφεύγει τόσο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα Σάββατα που η τότε σύντροφος του τραγουδιστή καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα με την παρέα της και χόρευε υπό τους στίχους του αγαπημένου της. Ένας άντρας που φημολογείται πως είναι γνωστός παίκτης του Ολυμπιακού την πλησίασε και η κατάσταση ξέφυγε. Την επόμενη μέρα πρώτο θέμα έπαιζε παντού το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να κρατάει το μικρόφωνο και να φωνάζει πάνω στην πίστα «Ε βλάκα, δεν ντρέπεσαι;». Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.
ίναι η πρώτη φορά που η προσωπική του ζωή έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις στον χώρο των media και είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει – δημόσια – τον Χρήστο Μάστορα να διαχειρίζεται λάθος καταστάσεις και να ξεφεύγει τόσο.

Τι συνέβη μεταξύ του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς

Πρώτο το Youweekly.gr σας ενημέρωσε για τα σύννεφα στην σχέση τους με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε το πρώην μοντέλο του GNTM στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στη συνέχεια ήρθε το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα να το επιβεβαιώσει.
Σήμερα, δε, επιβεβαιώθηκε αυτό που ψιθυριζόταν στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz. Ο Μάστορας πικράθηκε από την συμπεριφορά της Γαρυφαλλιάς εκείνο το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε πως ο Χρήστος εκνευρίστηκε αρκετά με το ότι και η Γαρυφαλλιά εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν έβαλε τα όριά της. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες «ενοχλήσεις» για να βρεθούν ξανά αλλά ο ίδιος αρνείται. Σε λίγες εβδομάδες, δε, φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι και θέλει να ρίξει όλο το βάρος εκεί. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα του Πρωινού.
Τέλος.

Και κάπως έτσι… Κορίτσια ο Χρήστος Μάστορας είναι ελεύθερος!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts