Ευχές για τα γενέθλια του Μπίλυ Δασκαλάκη στο “MyPark”

Ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο Μπίλυ Δασκαλάκης, από τους καλεσμένους του σε μια άκρως ανοιξιάτικη βραδιά.

Ο οικοδεσπότης παρέθεσε ένα dinner, σε έναν ξεχωριστό all day χώρο στην Αθήνα, το “MyPark” όπου υποδέχτηκε φίλους από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο. Οι  προσκεκλημένοι απόλαυσαν γεύσεις από την παλιά αστική κουζίνα, που συνοδεύονταν από εξαιρετικά κρασιά, καθώς και υπέροχα γλυκά.

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά η διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη με γνωστές άριες,  η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη και η τραγουδίστρια Αφροδίτη Χατζημηνά που ερμήνευσαν ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Ο χώρος του Πάρκου Ελευθερίας στο εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής, είναι γεμάτος μνήμες για μια ολόκληρη γενιά και δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. Οι ιδιοκτήτες του “MyPark” Νίκος Λουκάκης και Μαρία Τουμαζάτου, με μοναδικό σκοπό να τιμήσουν την ιστορία του χώρου 25 χρόνια μετά, θέλουν το πάρκο Ελευθερίας να γίνει το πάρκο σας.

Το Πάρκο Ελευθερίας βρίσκεται από τον Απρίλιο του 1992 επί της Βασιλίσσης Σοφίας συστήνοντας έναν οπτικό παράδεισο, δίπλα στη πολύβουη κεντρική λεωφόρο. Σήμερα έρχεται ανανεωμένο μέσα από το “MyPark”, για να αποτελέσει πόλο έλξης μ’ ένα cafe-bar που λειτουργεί από το πρωί στις 09.00 έως τις 02.00 τα ξημερώματα. Ένας χώρος ιδιαίτερος!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts