Εφιάλτης για γνωστό παρουσιαστή-δημοσιογράφο: Του έκαψαν το αυτοκίνητο τα ξημερώματα

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη το όχημα της  37χρονης δημοσιογράφου Σταυρούλας Μιλτιάδους από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 3.30 την αυγή και η οποία αποδίδεται εκ πρώτης όψεως σε εμπρησμό. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στην Κισσόνεργα και από την φωτιά το όχημα, ένα σαλούν τύπου κονβερταπλ, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς ενώ ζημιές υπέστη και το όχημα του ιδιοκτήτη γειτονικής κατοικίας.  Το όχημα χρησιμοποιεί και ο σύζυγος της, επίσης δημοσιογράφος, Μάριος Ιγνατίου, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ορισμένες περιπτώσεις υπόπτων που πιθανολογεί ότι θα μπορούσαν να διαπράξουν το έγκλημα λόγω του λειτουργήματος που ασκεί.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα στην οποία εργάζεται ως αρχισυντάκτης ο Ιγνατίου, τη φωτιά αντιλήφθηκε ο ίδιος και την κατέσβησε με τη βοήθεια γείτονα πριν επεκταθεί και στην οικία.
Από την φωτιά προκλήθηκαν επίσης ζημιές στην πέργολα της βεράντας.  Οι εξετάσεις στην περιοχή θα συνεχιστούν με το φως της ημέρας προκειμένου να διαπιστωθούν  τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες πως είναι ζευγάρι με την Γερονικολού

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 19/3

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts