Εύη Δρούτσα: Η ηλικία, η καταγωγή, οι οικονομικές δυσκολίες και τα παράπονα για τους πρώην συνεργάτες

Σε έναν διαφορετικό ρόλο απολαύσαμε τη φετινή σεζόν την Εύη Δρούτσα στην τηλεόραση αφού η συμμετοχή της στο J2US με τον Bo ήταν σκέτη έκπληξη!

Μάθε τα πάντα για την καριέρα της, την ηλικία της, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και τον λόγο που έχει παράπονα για πρώην συνεργάτες της.

Η ηλικία και η καταγωγή

Η Εύη Δρούτσα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα Έχει μία δίδυμη αδερφή, τη Λίλη Δρούτσα, η οποία ασχολείται με το θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Επίσης, η Εύη Δρούτσα είναι ανιψιά του Έλληνα ποιητή της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς, Μανόλη Αναγνωστάκη και της Ελληνίδας θεατρικής συγγραφέως, Λούλας Αναγνωστάκη

Η καριέρα

Πριν ξεκινήσει να ασχολείται με τη στιχουργική, σπούδασε στη δραματική σχολή Π. Κατσέλη και ασχολήθηκε για μικρό διάστημα με την υποκριτική. Ο πρώτος επίσημος ρόλος της ήταν στο πλευρό του Μάνου Κατράκη. Συνεργάστηκε με το Ντίνο Ηλιόπουλο και μετά με τον Βύρωνα Πάλη και την Αφροδίτη Γρηγοριάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Το σπίτι των ανέμων». Εμφανίστηκε ως guest star στην τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι» όπου υποδύθηκε την γιατρό της Ντένης Μαρκορά την ημέρα των γενεθλίων της. Ξεκίνησε να γράφει στίχους το 1988. Έχει γράψει πάνω από 1.500 τραγούδια.Μόνο ένα τραγούδι αφορά την προσωπική της ζωή “Ο δικός μου δρόμος”.
Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει δεκάδες τραγουδιστές όπως: Γιάννης Πουλόπουλος, Πασχάλης Τερζής Άννα Βίσση, Στέφανος Κορκολής, Μαρινέλλα Τζένη Βάνου, Βασίλης Καρράς, Άγγελος Διονυσίου, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Στανίση, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργος Αλκαίος, Μαντώ, Ευρυδίκη, Γιάννης Πλούταρχος, Βαλάντης κ.α.

Η στιχουργός έχει βρεθεί και ως κρητική επιτροπή στο Fame Story.

Οι οικονομικές δυσκολίες

Η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

«Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε πέντε ευρώ. Ζήταγα πέντε ευρώ και δεν βρέθηκε κανείς να μας τα δώσει. Πέρασα λούκι χοντρό… Δεν έβγαλα λεφτά από τα τραγούδια».

Τα παράπονα για πρώην συνεργάτες

«Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα.
Με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Τερζή.
Δεν έχω πίκρα που δε μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα, να με έπαιρναν ένα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα», είχε δηλώσει η Εύη Δρούτσα.

Η περιπέτεια υγείας

«Εγώ έχω έναν πνεύμονα. Κάνω κάθε μέρα εισπνοές με ένα δύσκολο φάρμακο και το έχω συνηθίσει μία χαρά. Όταν γέννησα την κόρη μου, έπαθα εμβολή. Αυτό έγινε. Γέννησα με καισαρική. Κατάλαβα πως υπέφερα πολύ από εκεί και πέρα. Έπεσα και έσπασα το χέρι μου σε 100 κομμάτια. Τόσο ζώον. Χτένιζα τα μαλλιά μου πριν από τρία χρόνια και έπεσα πίσω. Το χειρούργησα και είναι όλο καρφιά και βίδες».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »