Εύοσμος: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και το προφητικό μήνυμα: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει…»

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/03) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η έξοδος πέντε νέων ανθρώπων… βάφτηκε με αίμα.
Από τα ξημερώματα ο Εύοσμος θρηνεί τέσσερα νέα παιδιά, τέσσερις νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα για ζωή.
Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/03) στις 3.30 όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα νεαρά παιδιά, έπεσε σε τσιμεντένιο τοίχο τη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου ήταν τέσσερα παιδιά νεκρά, τρεις 17χρονοι, όλοι μαθητές ΕΠΑΛ, μεταξύ αυτών και ο οδηγός και ένας 19χρονος.
Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου. Ο 17χρονος φέρει πολλαπλές κακώσεις, κατάγματα και αιμάτωμα στο θώρακα, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή. «Εκείνο που επιθυμούν οι θεράποντες γιατροί είναι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Αναστάσιος Σπανός.
Το προφητικό post στο Facebook που προκαλεί ανατριχίλα
Την ώρα που οι ειδικοί ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, έρχονται στο «φως» αναρτήσεις των παιδιών στο Facebook, που προκαλούν ανατριχίλα.
Ο 19χρονος, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε στο πολύνεκρο τροχαίο, είχε ανεβάσει στο Facebook μία φωτογραφία του, στην οποία οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και έγραφε: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Δυστυχώς, βγήκε αληθινός…

post1

Σε άλλη του ανάρτηση, είχε ανεβάσει φωτογραφία με μια κλήση της τροχαίας, για άδεια κυκλοφορίας και κράνος, στην οποία μάλιστα, τα έβαζε με την Αστυνομία.

post2

Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ο 17χρονος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

post3

post4

Τεχνική πραγματογνωμοσύνη για να διερευνηθούν οι συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου διέταξε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Ευαγγελία Καρανίκα. Στο πλαίσιο αυτό, η ίδια έδωσε εντολή να οριστεί πραγματογνώμονας που θα διενεργήσει τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο αυτοκίνητο, ώστε το πόρισμα που θα συνταχθεί, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της προανάκρισης την οποία διεξάγει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, να προσκομιστούν στις δικαστικές αρχές.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts