Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 24/12 έως 29/12

Κριός

Η εβδομάδα φέρνει γρήγορες εξελίξεις στα επαγγελματικά και θα πρέπει να είστε καλά συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες αναγνωρίζονται και μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Αισθηματικά μην επεμβαίνετε στις εξελίξεις και μην αλλάζετε συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σας.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες.

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί στις κοινωνικές και επαγγελματικές συναναστροφές σας. Φροντίστε επίσης την οικογένεια και ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις των φίλων σας. Τα φετινά Χριστούγεννα σάς βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ξεπεράσετε εμπόδια που θεωρούσατε ανυπέρβλητα και, αν το θελήσετε, να ταξιδέψετε. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τέτοιου είδους.

ΤΙΡ: Μη γίνεστε αντιδραστικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας.

Δίδυμοι

Το κλίμα των Χριστουγέννων ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας. Προσαρμόζεστε εύκολα σε ό,τι επικρατεί γύρω σας και είναι από τις λίγες φορές που δεν γίνεστε επικριτικοί. Αισθηματικά η εβδομάδα ζητά προσοχή και συνέπεια. Το διάστημα είναι ευχάριστο μεν, αλλά δεν είναι τόσο ουσιαστικό όσον αφορά στις νέες γνωριμίες.

ΤΙΡ: Μπορείτε να υπολογίζετε σε υποσχέσεις και κάποιου είδους οικονομική βοήθεια.

Καρκίνος

Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και μη σπαταλάτε άσκοπα τα ταλέντα σας. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων έχει χαρούμενη ατμόσφαιρα, έστω κι αν την είχατε φανταστεί διαφορετικά. Βρίσκετε τρόπους να διασκεδάσετε, αλλά και να ανταποκριθείτε σε όσα σας αντιστοιχούν ως κοινωνικός ρόλος. Προσέξτε λίγο τα έξοδά σας και αποφύγετε συντροφιές που δεν σας ταιριάζουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κερδίστε τις εντυπώσεις εκεί που πρέπει.

ΤΙΡ: Βελτιώστε το κλίμα στα αισθηματικά σας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts