Ηλέκτρα Φωτιάδου: Η παράκληση της ηθοποιού για την κηδεία της κόρης της που ραγίζει καρδιές

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή, η τετράχρονη κόρη του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά και της ηθοποιού, Ηλέκτρας Φωτιάδου  μετά  από μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.
Ο θάνατος της μικρής βύθισε στο πένθος την οικογένεια. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Αγλαντζιά. Ο ηθοποιός και κουμπάρος του ζευγαριού, Θανάσης Δρακόπουλος έγραψε στο facebook, εκφράζοντας την παράκληση της οικογένειας: «Την λατρευτή μας κορούλα Άρτεμις Φουρλά ηλικίας 4 ετών. Κηδεία στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 στις 11:00 πμ. Οι γονείς, ο αδελφός, γιαγιάδες, παππούδες και θεία. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλληπητήρια πρίν ή μετά την κηδεία. Παράκληση πρός όσους παραστούν να μήν φορέσουν μαύρα. Το κοριτσάκι μας αγαπούσε το ρόζ. Εισφορές ΜΟΝΟ στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts