Ηλίας Καμπακάκης: Με δάκρυα στα μάτια μιλά στο Facebook για την υγεία της κόρης του

Η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης και από τότε άρχισε ο μεγάλος αγώνας της κατά του καρκίνου με χημειοθεραπείες και χειρουργεία… Όπως γνωρίζετε, ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Η 6χρονη κόρη του Κλεοπάτρα, διαγνώστηκε τον περασμένο Νοέμβριο με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες, όμως η αρρώστια της εξελίχθηκε ως επιθετική και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αμερική με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματός της.

Οι Έλληνες ξέρουμε, η Κλεοπάτρα θα νικήσει!

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο) γνωστοί και άγνωστοι που κινητοποιήθηκαν και τελικά μαζεύτηκε το ποσό που χρειαζόταν για να ταξιδέψει η μικρή Κλεοπάτρα.

Ο Ηλίας Καμπακάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, δημοσίευσε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και με δάκρυα στα μάτια ακούγεται να λέει: «Γεια σας, λέγομαι Ηλίας Καμπακάκης και φτιάχνω αυτό το βίντεο γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ!» (Συνεχίστε παρακάτω…)

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που δείξατε με οποιονδήποτε τρόπο, σε εμένα, στη μητέρα και σε όλους τους οικείους μας, σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας έτσι ώστε να μαζευτεί αυτό το τεράστιο ποσό για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με την Κλεοπατρούλα μας στην Αμερική για να εγχειριστεί και θέλω να σας πω, χαρούμενος πλέον ότι το Σάββατο ξεκινάμε το ταξίδι μας. Ένα ταξίδι που δεν θα μπορούσε να κάνει η Κλεοπάτρα, χωρίς τη δική σας συμβολή. Είτε είστε μεγάλοι, είτε είστε μικροί αυτοί που θα δείτε το βίντεο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας εύχομαι να είστε όλοι γεροί. Γεια σας!»

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.facebook.com/ilias.kampakakisreal/videos/1421865584589972/

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 30/1

Survivor 2: Το Δύσκολο Αγώνισμα Ασυλίας Και Οι Υποψήφιοι Προς Αποχώρηση!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts