Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 11/10

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα ή ένα ερωτικό ζήτημα που σε ταλανίζει καιρό και θα σου προκληθεί συναισθηματική ανασφάλεια. Αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει μία γενική αναστάτωση η οποία μπορεί να επηρεάσει αφενός τον τρόπο σκέψης σου αφετέρου ακόμα και τις πιο απλές δραστηριότητες που έχεις στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανακάμψεις ψυχικά. Σε αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσει και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα πάρει την τροπή που θέλεις.

Σήμερα  μπορείς να βρεις τρόπο να ξεπεράσεις τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο/στη σύντροφό σου αρκεί να το θέλεις, για αυτό μην βρεις δικαιολογίες στον εαυτό σου για να τα συντηρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί «μαγικά» καλά.

 

Ταύρος

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσει την επιβεβαίωσή τους. Η γνώμη του/της συντρόφου σου αλλά και κάποιων στενών συνεργατών σου θα είναι εξαιρετικά σημαντική και θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, καθώς ο εαυτός σου είναι ο σημαντικότερος κριτής σου! Δώσε προτεραιότητα σε εσένα ώστε να  κρατήσεις τις ισορροπίες και με τους άλλους.

Σήμερα  θα έχεις τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις παρόλο που μπορεί να φαίνεσαι εύθραυστος/η και ευάλωτος/η απέναντι του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  το πείσμα και η «αντοχή» σου τελικά θα βοηθήσουν μία νέα γνωριμία, αρκεί να μην το παρακάνεις με τη «χρήση» τους.

 

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα έχεις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το οργανωτικό σου πνεύμα που έκανε την εμφάνισή του. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει όχι μόνο το οργανωτικό σου πνεύμα αλλά και τις αντοχές σου και τίποτα δεν θα σε σταματήσει.  Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας αλλά να το κάνεις αθόρυβα. Αν παρασυρθείς λόγω του πείσματος σου και της πληθωρικής σου παρουσίας, υπάρχει κίνδυνος να  προβείς σε μεγάλες δηλώσεις και να φανείς εγωκεντρικός/η.

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις να δίνεις στον/στη σύντροφό σου καθημερινές αρμοδιότητες προκειμένου να βάλει ένα χεράκι με τις δουλειές, όμως θα ήταν προτιμότερο να μην το απαιτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως  θα βρεις τρόπο και λύση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, αρκεί να μην το πάρεις αψήφιστα.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να πάρεις τους φίλους σου και να βγείτε για ένα καφέ, να ασχοληθείς με ένα χόμπι που τον τελευταίο καιρό έχεις αφήσει λόγω υποχρεώσεων ή να κανονίσεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου φέρει στο μυαλό κάθε δραστηριότητα και άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να περάσεις καλά.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα μεγάλο μέρος της καλής σου διάθεση θα οφείλεται και στη σχέση που έχεις με τους συνεργάτες σου.  Η αυτοπεποίθησή σου θα  αυξηθεί και η αιτία θα είναι κάτι που θα σου πουν  και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη σημασία που έχουν για εσένα!

Σήμερα μπορείς να περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να προσέξεις καθώς ενδέχεται να φανείς ανταγωνιστικός/η μαζί του/ης χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σαν ένα στοίχημα που θα βάλεις με τον εαυτό σου και στο τέλος να σε κερδίσει.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts