Η άβολη στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη έπιασε το σύντροφο της με άλλη γυναίκα

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια εξομολογητική και πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο Breakfast at star την Πέμπτη 9/2 με την τραγουδίστρια να μιλάει για πολλά και διαφορετικά κομμάτια της ζωής της.

Με πολύ μεγάλη αγάπη, όπως πάντα άλλωστε μίλησε για τους δύο γιους της και μάλιστα τόνισε, πως ο πρωτότοκος έχε μεγαλώσει πολύ, τόσο που πλέον βγαίνουν οι δύο τους για ποτό.

«Με τον μεγάλο γιο μου μοιραζόμαστε πράγματα. Όποτε θέλει μου λέει τα προσωπικά του. Τώρα που βγαίνουμε μαζί είναι τόσο τεράστια η χαρά μου. Πηγαίνουμε ας πούμε στο club και είμαι με τον γιο μου. Ο μικρός παίζει ποδόσφαιρο. Λέει ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής σαν τον μπαμπά του αλλά θα δούμε», είπε αρχικά η Ηλιάδη.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε και για το κομμάτι της δουλειάς της, που τόσο πολύ αγαπάει, τόνισε ωστόσο ότι η νύχτα έχει τους δικούς της κανόνες και συχνά έχει έρθει σε δύσκολη θέση με θαμώνες στα μαγαζιά, που έχει βρεθεί.

«Φοράω ένα πολύ μίνι φόρεμα και με πιάνει ένας τύπος και με κρατάει αγκαλιά. Είχα το ένα χέρι στο μικρόφωνο και με το άλλο προσπαθούσα να μην φανεί ο ποπός. Κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να τρέχει. Ήθελε να με βγάλει έξω μαζί του», είπε σε άλλο σημείο η Ηλιάδη.

Στο τέλος της συνέντευξης έκανε και μία πιο καυτή θα λέγαμε αποκάλυψη με την ίδια να δηλώνει, πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση της, απαντώντας μάλιστα και για το το πως το διαχειρίστηκε.

Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για τον αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπό σε σχέση της

«Ναι, καλέ τι ερώτηση είναι αυτή; Έκανα χαμούλη», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts