Η Έλενα των Otherview στο Ελλάδα έχεις ταλέντο το 2009 αγνώριστη!

Είναι ένα κορίτσι που τον τελευταίο καιρό μας έχει κεντρίσει λίγο περισσότερο την προσοχή για δύο λόγους. 1ον την βλέπουμε στο backstage του The Voice και 2ον διότι είναι πολύ ενεργή στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram όπως είμαστε κι εμείς άλλωστε οπότε από τη στιγμή που την ακολουθούμε είναι λίγο δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. (Κάνε μας follow εδώ) Η Έλενα Τσαγκρινού λοπόν  είναι η τραγουδίστρια των Otherview. Γεννήθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η πρώτη της επαφή με τη μουσική ήταν σε ηλικία 13 ετών όταν πήγε στο μουσικό σχολείο της Παλλήνης. Ένα χρόνο μετά, δηλαδή το 2009 την είδαμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση όταν διαγωνίστηκε στο talent show του ΑΝΤ1, Ελλάδα, έχεις ταλέντο. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ήταν τρίτη γυμνασίου. Η Έλενα προσπάθησε πολύ, κυνήγησε το όνειρό της και το έκανε πραγματικότητα. Σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το μικρό, σεμνό και αγαθό κορίτσι που είδαμε στις οθόνες μας.
Δείτε την εμφάνισή της στο talent show πριν κάποια χρόνια, μπορεί να μην άλλαξαν πολλά στο πρόσωπό της, στο στιλ της όμως σίγουρα:

98b9e2650eabd3c9e8fd91eaab758abe

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts