Η απάντηση “προς τους κομπλεξικούς” μέσα από το instagram του Γιώργου Λιάγκα

Στη Βούλα παρακολούθησε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του “Late Night ANT1” καμάρωσε όλα τα παιδιά της περιοχής του και φυσικά και τα δικά του που φοιτούν σε ένα από τα σχολεία της. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μοιραστεί κι ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας δεν πέρασε ασσχολίαστο αλλά κι εκείνος δεν άφησε τίποτα “να πέσει κάτω”. Άλλωστε πάντα παίρνει θέση και έχει άποψη για τα πράγματα την οποία δεν διστάζει να εκφράσει και δημόσια.

https://www.instagram.com/p/BayWt3Fj5db/

Με αφορμή, λοιπόν, την παρέλαση ανήμερα της εθνικής επετείου και ορμόμενος από το σχόλιο μιας διαδικτυακής του φίλης ο Γιώργος απάντησε το εξής: “Προς κομπλεξικούς: δεν πρόκειται για στρατιωτική παρέλαση. Χαλαρό περπάτημα για να χαρούν τα μικρά παιδάκια, χωρίς καμία πρόβα. Τα παιδιά πρέπει γίνουν ελεύθεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι ρομποτάκια. Αφου δεν καταργούνται οι μαθητικές παρελαάσεις τουλάχιστον ας τους δίνουμε την βαρύτητα που τους αρμόζει. Τιμή σ’ αυτούς που πολέμησαν και χαρά γι’ αυτούς που συμμετέχουν.”

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts