Η Αργυρώ ομολογεί: «Ο Πετρής είναι γιος του»

Η Αργυρώ, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ομολογεί όλη την αλήθεια για να σώσει τον Αστέρη από τα χέρια του θείου της του Παύλου, ο οποίος τον κρατάει όμηρο. Η ίδια του λέει πως το παιδί της δεν είναι του Σταύρου, αλλά του Σταματάκη. Πως θα αντιδράσει ο Παύλος ακούγοντάς την;

Τι θα δούμε απόψε 8/2 στον Σασμό;

Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός, ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες. Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts