Η Αργυρώ του Σασμού σε διακοπές με τον σύντροφό της μετά το τέλος των γυρισμάτων!

Σασμός: Η τηλεοπτική Αργυρώ, ή αν θέλετε, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, λίγες μόλις μέρες αφότου έδωσε, το «παρών» στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία, όπου έκλεψε την παράσταση συνοδευόμενη με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα, οι δυο τους ξεκίνησαν να οργώνουν τα ελληνικά νησιά.

Αν και σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός δεν αποκάλυψε τον προορισμό, όπως έδειξε το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω. Σύμφωνά με πληροφορίες, το ζευγάρι σκοπεύει μέσα στο πλαίσιο των διακοπών του να επισκεφθεί και την Τήνο, όπου διατηρεί εξοχικό ο αδερφός του Θανάση, Αποστόλης Τότσικας.

Κάθε φορά που περνούν το κατώφλι του εξοχικού στην Τήνο, ο Θανάσης και η Χριστίνα νιώθουν την ψυχή τoυς να γαληνεύει. Το ξεχωριστό σε αυτή την οικία είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μια πλούσια και άγρια παραλία με πεντακάθαρα νερά που σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έγνοια.

Μετά από μια άκρως απαιτητική σεζόν, η Χριστίνα έχει απόλυτη ανάγκη να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη στις υποχρεώσεις της. Στόχος της είναι να δώσει για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό της, έτσι ώστε και η δεύτερη σεζόν του «Σασμού» να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Έχοντας τον σύντροφό της στο πλευρό της, σύμφωνα με το ΕΓΩ, η Χριστίνα απολαμβάνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητας γνωρίζοντας πως εκεί κρύβεται η πραγματική ευτυχία…

«Όταν δουλεύεις πάρα πολύ – κι αυτό είναι λυπηρό – δεν προλαβαίνεις να απολαύσεις. Οπότε, σε αυτή τη φάση της ζωής μου, νόημα μου δίνουν οι μικρές, μικρές στιγμές. Μπορεί να είναι λίγες ή ανύπαρκτες μέσα σε μια μέρα.

Ομως, μόλις εμφανίζονται τις εκτιμώ πολύ. Και μπορεί να είναι μια ασήμαντη στιγμή, για παράδειγμα, να πίνει; μια μπύρα με ένα φίλο μετά από 12ωρο γύρισμα. Ομως τώρα θα την εκτιμήσω αλλιώς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts