Η αστυνομία του Κλίβελαντ, ο θάνατος του Κόκκαλη και η κοκαΐνη που βρέθηκε στο δωμάτιό του

Τρία σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν στο εσωτερικό του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης Κλίβελαντ των ΗΠΑ, στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αμερικάνικη ιστοσελίδα cleveland.com ο Σωκράτης Σ. Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε από ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή του County Cuyahoga County.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο νεότερος Σωκράτης Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε μια συμφωνία αθλητικών στοιχημάτων.
Διέμενε στο ξενοδοχείο Mariott στο West Mall Drive στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Κλίβελαντ. Αστυνομία και ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιο του περίπου στις 2:45 μ.μ. του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.
Τρεις σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία του Κλίβελαντ. Φαίνεται πως ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.
Η εξειδικευμένη μονάδα θανάτου για υπερβολική δόση φαρμάκων της αστυνομίας του Κλίβελαντ, με ειδικό ερωτηματολόγιο για θανάτους από ναρκωτικά, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο για να βοηθήσει στη διερεύνηση, αναφέρουν αστυνομικές αναφορές.

Δείτε το πρωτότυπο άρθρο εδώ

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια Κόκκαλη τα τελευταία 24ωρα!

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη τους έχει καταρρακώσει…

Η οικογένεια εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανέφερε: “Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018”.

Σήμερα, έκανε τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιο του 34χρονου. Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να το πιστέψει και θεωρεί πως τα δημοσιεύματα αυτά που προέρχονται από την Αμερική και που αναφέρουν πως ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών είναι ψευδή!

Άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος αναφέρει πως: “Ήταν το μυαλό και το μέλλον στην εταιρεία. Ήταν το καλύτερο και ευγενικότερο παιδί. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι άλλο. Πάντως με τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε από ναρκωτικά και ας γράφουν ότι θέλουν οι αμερικανοί” λέει και ξεσπάει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr ήδη η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον μεγαλύτερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την επιστροφή της σωρού του αγαπημένου τους γιου και αδελφού και προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο ταξίδι προς την Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο κράξιμο σε Ζάρλα-Μιζεράκη στην πρεμιέρα του «Σκάσε και κολύμπα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts