Η Βασιλική Μέση από το «The Voice» κυκλοφόρησε το νέο της ανατρεπτικό βίντεο κλιπ

Τη Βασιλική Μέση τη γνωρίσαμε πανελλαδικά από τη συμμετοχή της στο γνωστό μουσικό διαγωνισμό «The Voice of Greece» η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις, με το video της οντισιόν της να ξεπερνάει τις 1.000.000 θεάσεις στο TIK TOK, εκπλήσσοντας το τηλεοπτικό κοινό με την υπέροχη ερμηνεία της και την επιλογή της λόγω κούρασης να βγάλει τα παπούτσια της και καθισμένη να τραγουδήσει ξυπόλητη.

Το ίδιο ανατρεπτική και στο νέο της τραγούδι «Όλα εναντίον μας» που τολμάει, ότι μέχρι τώρα δεν τόλμησε κανείς. Πρόκειται για ένα ραδιοφωνικό τραγούδι γεμάτο συναίσθημα αλλά παράλληλα γεμάτο ενέργεια που σε κάνει να πιστέψεις πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει πάθος και θέληση. Ένα ερωτικό δυναμικό τραγούδι, με παράλληλα ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα.

Το νέο της single υπογράφει ο γνωστός συνθέτης Ιορδάνης Παύλου και η στιχουργός μεγάλων επιτυχιών Αγγελική Μακρυνιώτη.

“Και αν είναι όλα Εναντίον μας
δεν φοβηθήκαμε και οι δύο μας”

Δείτε το ανατρεπτικό της video clip ΕΔΩ:

Digital Single by ALL GREEK SONGS

Η Βασιλική Μέση, γνωστή ευρέως στη νυχτερινή διασκέδαση της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, μετράει 11 χρόνια στο χώρο με συνεργασία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Στέλιο Διονυσίου, τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, τον Διονύσης Μακρή, τον Σώτη Βολάνη, τον Χάρη Κωστόπουλο, τον Σταύρο Φωτιάδη και τη Βιβή Μαστραλέξη.

Βρείτε την στα social: https://linktr.ee/vasilikimesi

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts