Η Γη της Ελιάς: Μάρω Κοντού: Η ηλικία, τα κιλά και ο μεγάλος της φόβος

Φέτος έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε την κυρία Μάρω Κοντού μέσα από τη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς.
Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, μίλησε για όλα.

Για την ηλικία της, το μυστικό που εδώ και πολλά χρόνια διατηρείται στα ίδια κιλά αλλά αποκάλυψε και το απίθανο σκηνικό που είχε κάνει για να συγχύσει τον σύζυγό της

«Περνάω πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό μου, από εκεί ξεκινάνε όλα. Έχω συμφιλιωθεί με τη ζωή, με την ηλικία μου, με τους ανθρώπους, δεν θυμώνω εύκολα. Όσο μεγαλώνω νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Απαλλάσσομαι από τα μικρά, δεν συγχύζομαι, δεν νευριάζω και δεν θέλω κανείς να με αλλάξει. Σιχαίνομαι τους ψεύτες μόνο.

Φοράω μία ασπίδα για τα κακώς κείμενα, σαν μην θέλω να τα πάρω χαμπάρι. Τα αποφεύγω. Είναι ταλέντο. Πάντα το είχα, τώρα ακόμα χειρότερα»

HOTΗ Γη της Ελιάς: Πανίκος Πιλάλης: Η ηλικία, η κούκλα σύζυγος και τα δυο παιδιά

«Δεν φοβάμαι την κατάσταση. Ούτε τον θάνατο φοβάμαι είμαι πολύ μικρή. Με φοβίζει ο τρόπος που θα φύγουμε. Αν μπορούσαμε να το κανονίσουμε! Να φύγεις ας πούμε στον ύπνο σου. Είμαι αισιόδοξο άτομο. Με απασχολεί η κατάσταση, δεν με φοβίζει. Με φοβίζει η αναπηρία είτε στο μυαλό είτε στο σώμα. Η αγωνία μου είναι αυτό.
Έχω τρία κιλά παραπάνω από όσα είχα στα 25 μου. Προσέχω τι τρώω αλλά δεν μπορώ να αποφύγω τα γλυκά».
«Μέχρι λουλούδια έχω στείλει στον εαυτό μου για να συγχύσω τον σύζυγό μου όταν έμαθα ότι κάτι είχε κάνει. Έχω την εντύπωση ότι είναι σε μια άλλη εποχή που ήμουν μία άλλη. Αυτή η άλλη ήταν πολύ αθώα, έφτιαχνε τα σεναριάκια της και ο άλλος αντιλαμβανόταν το σεναριάκι. Σήμερα αυτά είναι πολύ νόστιμα αλλά είναι μια άλλη εποχή από μια άλλη Μάρω. Έχω την τύχη να αλλάζω κάθε μέρα».

Δείτα τα βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts