Η δύναμη νεότητας της επιδερμίδας σας είναι η καλλυντική σειρά La Biored από τη ΗΕREMCO!

Η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της καθημερινής περιποίησής της που τη βοηθάει να λάμπει στο φακό!

Σύμφωνα με τη κα Μάρα Ζαχαρέα μια κρέμα προσώπου με αντιηλιακή, αναγεννητική και αντιγηραντική δράση είναι το μυστικό της ομορφιάς της επιδερμίδας της! Και η επιλογή της είναι η LUXIOUS Regenerative Cream Light Texture SPF 30 της La Biored γιατί προσφέρει όλα αυτά και παραπάνω.

Πρόκειται για μια κρέμα πολλαπλής δράσης. Λειαίνει ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα μεταξένια. Ανανεώνει και αναζωογονεί χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια.

Η ελαφριά της υφή απορροφάται άμεσα, προσφέροντας ματ αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο δείκτης προστασίας SPF30 σας προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου στην επιδερμίδα και αποτρέπει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες UV. Με αντιγηραντική και ενυδατική δράση προσφέρει πλήρη προστασία και θωρακίζει τη νεότητα και τη φυσική σας λάμψη.

Βασίζεται στις έρευνες του Kαθηγητή Β.Παπαγεωργίου και των συνεργατών του στο ΑΠΘ.

Περιέχει ALKANNINS COMPLEX και FACTOR8. Οι σημαντικότερες βιολογικές τους ιδιότητες είναι αναγεννητικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές.

Για θεαματικά αποτελέσματα, συνδυάστε την με τον ορό ΝεότηταςLUXIOUS της LA BIORED. Θα δείτε ένα πρόσωπο πραγματικά αναγεννημένο!

Ανακαλύψτε κι εσείς την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της La Biored στο https://labiored.com.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts