Η ειρωνική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Νάσος Γουμενίδης

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, θύμα επίθεσης έπεσε  το απόγευμα του Σαββάτου 24/3/18, ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, λίγο μετά την αποχώρησή του από το στούντιο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο Espilon

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε live μετάδοση μέσω Facebook, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι του επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εν κινήσει στη κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου. Οι δράστες, όπως είπε, έσπασαν το τζάμι στο παράθυρο του οδηγού με σφυρί και στη συνέχεια τον χτύπησαν με αυτό.

«Μου σπάσανε το αυτοκίνητο, μου σπάσανε το τζάμι και με χτυπήσανε πάρα πολύ άσχημα», δήλωσε απ’ το σημείο ο ίδιος, με εμφανή τα αίματα πάνω του και στο αυτοκίνητο.

«Προφανώς κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τη δημοσιογραφία που παράγω, αλλά εγώ δεν θα σταματήσω», είπε ο δημοσιογράφος στο βίντεο που τράβηξε αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Εύχομαι να’ ναι το τελευταίο περιστατικό. Δεν μασάω, θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου όπως ξέρω», είπε κλείνοντας. (Συνεχίστε την ανάγνωση παρακάτω…)

Όπως καλά γνωρίζουμε, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την υπόθεση Παντελίδη όσο κανείς άλλος. Έτσι την ίδια ώρα η Μίνα Αρναούτη έγραψε με ειρωνικό ύφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ημουν σπιτι και μαγειρευα !!!».

Δείτε το σχετικό post:

Διαβάστε επίσης:

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Ευτυχισμένοι μαζί στο Madwalk

“Gigi in Paradiso” η Ελένη Φουρέιρα στο Madwalk 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίζετε;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts