Η Ελένη Μενεγάκη ούρλιαζε από τη χαρά της που έπιασε ψάρι με τον Τσιμιτσέλη!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την… έκπληξη και δέχτηκε να είναι η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Fishy.

Τα γυρίσματα έγιναν φυσικά το καλοκαίρι που πέρασε, όσο η Ελένη βρισκόταν στο νησί για τις διακοπές της. Είναι άλλωστε γνωστό ότι διαθέτει μόνιμη κατοικία εκεί και λατρεύει την Άνδρο, την οποία γνωρίζει… σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ο καιρός πάντως, δεν έκανε το χατίρι στον Γιάννη, την Ελένη και την παρέα τους αφού είχε πολλά μποφόρ και ειδικά ο Τσιμιτσέλης ήταν σχεδόν σίγουρος πως δεν θα κατάφερναν να πιάσουν ψάρι.

Μετά από πολλές ώρες προσπαθειών αλλά και επιμονή, ο Γιάννης και η Ελένη έπιασαν ένα μελανούρι και στείρα η οποία μάλιστα ζύγιζε 1 κιλό και κάτι. Γεγονός που έκανε την Ελένη να πετάει από τη χαρά της και να… ουρλιάζει από ενθουσιασμό.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε να διηγηθεί και πολλές ιστορίες από τις θαλασσινές της περιπέτειες όλα αυτά τα χρόνια στα ανοιχτά της Άνδρου. Μάλιστα θυμήθηκε μία φορά που είχε πάλι φουσκοθαλασσιά και της ήρθε ένα καλαμάρι στη… μούρη. Όπως είπε με πολύ χιούμορ, ο γιος της που ήταν μαζί, γελούσε πάρα πολύ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts