Η εξομολόγηση του Πάνου: «Σοκαρίστηκα και με συγκλόνισε…»

Ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από το Survivor και έσπασε την σιωπή του.

-Τι σε προβλημάτισε από όλα αυτά που βλέπεις να γράφονται και να λέγονται για τους παίκτες;

«Αυτό που με εξέπληξε είναι το πάθος και το μένος που υπάρχει με κάποιες προσωπικότητες του παιχνιδιού, είτε θετικά είτε αρνητικά. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό ή κακό. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι τελείως διαφορετικοί από αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση κι αυτό δείχνει κατά πόσο και πώς η τηλεόραση μπορεί να ; μεταφέρει διαφορετικά τα πράγματα απ’ ό,τι είναι. Εύχομαι και ελπίζω ο νικητής , του παιχνιδιού να είναι ένα πρότυπο σωστό ‘ κυρίως στα νέα παιδιά».

-Εσύ όταν βγήκες ήταν στο επίκεντρο όλη αυτή η ιστορία με τον Σπαλιάρα. Έπαθες σοκ με όλο αυτό που συνέβαινε γύρω από το όνομα σου;

«Κατ’ αρχάς να ξέρεις πως όταν κάνουμε κάτι μέσα στο παιχνίδι, γνωρίζουμε γιατί το κάνουμε και πότε. Ξέρουμε ότι μας γράφουν οι κάμερες».

-Το ξέρω γι’ αυτό και δεν σε ρωτώ για το περιστατικό, αλλά για το πώς αισθάνθηκες;

«Σοκαρίστηκα γενικά από την ένταση του κόσμου. Απλά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήταν κάτι που μεταφέρθηκε τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι ήταν. Σαφώς ήταν κάτι που με συγκλόνισε, για το πώς πέρασε στον κόσμο, άλλά επειδή ξέρω πολύ καλά πώς ενήργησα εγώ και πώς λειτουργεί όλο αυτό το κομμάτι, το προσπέρασα αρκετά γρήγορα».

 – Έχω την αίσθηση ότι στη δική σοκ περίπτωση το θέμα καταλάγιασε πολύ γρήγορα;

«Βεβαίως, όταν δίνεις στον κόσμο νέα τροφή, νέα επεισόδια με τους παίκτες, όλο αυτό μένει πίσω. Πάντα μένει κάτι σαν σκέψη, αλλά νομίζω ότι πολύ εύκολα ο Έλληνας ξεχνάει και κυρίως τα άσχημα και πάντα στο τέλος μένει για γενική εικόνα καν μια άποψη ότι όλα είναι καλά και πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι».

-Θεωρείς ότι υπάρχουν παίκτες, που έχουν καταφέρει να κρύψουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα;

«Εννοείται αυτό. Σαφώς αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε εμείς. Απ’ότι έχουμε συζητήσει και με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν βγει, είναι διαφορετικό αυτό που ζούμε εμείς από αυτό που βλέπετε εσείς. Εγώ, για παράδειγμα, στην αρχή του παιχνιδιού ήμουν πολύ κακός χαρακτήρας, βάσει αυτού που βγήκε προς τα έξω. Ξαφνικά μετά από κάποιο διάστημα άλλαξε αυτό και υπήρχε μια πιο θετική πλευρά».

Αυτά έχει να κάνει με τα μοντάζ ή με τον τρόπο που φερόσουν;

«Δεν μπορεί ένας χαρακτήρας να αλλάξει μέσα σε ένα μήνα, άρα αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτό που θα ήθελαν να βγει. Ίσως γιατί αυτό που πουλάει, ίσως γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει ένας κακός, είναι πολλά πράγματα…» αποκάλυψε στον Τηλεθεατή.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts