Η Επιθεώρηση Φουφόπουλου πρώτη δύναμη στην Εθνική Ασφαλιστική!

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, και μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής αποχής από εκδηλώσεις και συναθροίσεις λόγω του Covid-19, η Επιθεώρηση Φουφόπουλου, το μεγαλύτερο και πιο κερδοφόρο agency system της Εθνικής Ασφαλιστικής, γιόρτασε τα παραγωγικά του αποτελέσματα για το 2021 και επιβράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες του, Ασφαλιστικούς Πράκτορες, managers και συντονιστές.

Η επιθεώρηση του Γιώργου Φουφόπουλου με 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, έχει καταφέρει να διατηρεί τη θέση της στην κορυφή των επιθεωρήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις με ένα δίκτυο 300 συνεργατών και έναν κύκλο εργασιών που για το 2021 ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 60 εκ. ευρώ. 

Πραγματοποιώντας 50.000 ραντεβού και 170 διαδικτυακές συναντήσεις, πέτυχε την αξιοσημείωτη νέα παραγωγή των 6 εκ. ευρώ στον κλάδο ζωής και υγείας, αποζημιώνοντας ασφαλισμένους που εμπιστεύτηκαν τους ασφαλιστές της επιθεώρησης Φουφόπουλου και το brand της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Έχοντας δημιουργήσει ένα ασφαλιστικό οικοσύστημα -που αποτελείται από 300 συνεργάτες, 31 συντονιστές, 5 υποδιευθυντές και 6 διευθυντές γραφείων πωλήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται ομαδικά για την επίτευξη των στόχων τους- δεν βάλλεται και δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς ή εσωτερικούς παράγοντες, ενώ αυξάνει σταθερά τους όγκους των εργασιών του και ανταποκρίνεται σε κάθε είδους δυσκολία που μπορεί να προκληθεί στο ευρύτερο περιβάλλον. 

Με γνώμονα την αξιοπιστία, την κοινωνική ευθύνη και το ήθος της, η Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλος προσφέρει στους ασφαλισμένους υπηρεσίες ποιότητας, μέσω σύγχρονων προϊόντων και διαδικασιών. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts