Η επόμενη μέρα για το MEGA

Είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί μόνο τους εργαζόμενους του καναλιού αλλά και τους τηλεθεατές. Αυτή την περίοδο, οι μέτοχοι μιλάνε με τους εργαζόμενους. Ο κύριος Μπόμπολας συγκεκριμένα έχει προτείνει το όνομα του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου καθώς οι τράπεζες ζητούν κάποιον να εγγυηθεί την εφαρμογή της συμφωνίας και ο συγκεκριμένος έχει ένα όνομα που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Τρίτη με Τετάρτη θα γίνει μια 48ωρη απεργία όπου θα βλέπουμε το πρόγραμμα αλλά όχι τις διαφημίσεις.  Θέλουν να αρχίσουν το ζωντανό πρόγραμμα επιτέλους. Τον Άκη Πετρετζίκη έχουν πλησιάσει πρώτο καθώς είναι από τους μόνους που έχουν πολλούς χορηγούς για την εκπομπή του. Κάπως έτσι βάζουν τέλος και στις φήμες που ήθελαν τον Άκη εκτός.  Παράλληλα θέλουν να στήσουν ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο ενώ οι πληροφορίες λένε πως θα δούμε σύντομα τον δεύτερο κύκλο του «Καρά Σεβντά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »