Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε «χωρισμό» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο τηλεοπτικός χωρισμός είναι γεγονός! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε σήμερα στην κάμερα του Φτιάξε Καφέ να στα Πω και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα. Αν και φειδωλή στις δηλώσεις της, η αθλητικογράφος αποκάλυψε πως αν και αγαπά το αντικείμενό της, θα κάνει στροφή προς την ψυχαγωγία, ενώ δεν νομίζει πως θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και τη νέα σεζόν.

«Του χρόνου τηλεοπτικά θα δούμε, δεν ξέρω ακόμα. Τελειώνουμε την επόμενη εβδομάδα με το Survivor Panorama και έχει ο Θεός. Εγώ προσωπικά έχω κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά θα δούμε.» Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο ή όχι, είπε ξεκάθαρα: «Μόνη μου».

«Τα αθλητικά τα αγαπώ πάρα πολύ, αλλά μ’ αρέσει πολύ και η ψυχαγωγία οπότε προς τα εκεί κατευθύνομαι», διευκρίνισε η Ευρυδίκη, ενώ πρόσθεσε: «Και ο Κωνσταντίνος έχει συζητήσει, αλλά δεν ξέρω με ποιο κανάλι».

Τέλος, όσον αφορά την τηλεοπτική της στέγη, είπε: «Ακόμη είναι σε ισχύ και η εκπομπή και διάφορα πράγματα και σίγουρα το κανάλι που είμαι τώρα ο ΣΚΑΙ, που είμαι εδώ και 14 χρόνια, έχει προτεραιότητα»

Διαβάστε επίσης:

Το νέο μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για την Τζέσυ Παπουτσή που ραγίζει καρδιές

Fashion Police! Εκκεντρικά Συνολάκια Στη Μύκονο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts