«Η Εύη είναι…» – Η αποκάλυψη του Σώζων Παλαίστρου Χάρου για τη σχέση του με την Σαλταφερίδου

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το παιχνίδι έπειτα από την ψηφοφορία.

Μεταξύ άλλων ο γυμναστής ρωτήθηκε και για την σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου. Είχαν κόντρα στο αρχικό Survivor που συμμετείχαν η οποία φαίνεται πως συνεχίστηκε και στο All Star με τα “καρφιά” ανάμεσα τους να είναι πολλά.

Η απάντηση του Παλαίστρου στη σχέση του με την Σαλταφερίδου


Όταν λοιπόν ο Σώζων ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου την φλέρταρε τότε εκείνος ξαφνιάστηκε, ωστόσο απάντησε πως δεν την έχει φλερτάρει ούτε ένα λεπτό στη ζωή του ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα απέναντι της.

Από την άλλη δεν διστάζει να κράξει άσχημα τον Κωνσταντίνο Βασάλο αποκαλύπτοντας τι του έλεγα πίσω από τις κάμερες για τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Όταν πήγα εκεί πέρα, νόμιζα ότι θα μπω μέσα σε μια παρέα. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν τις προκαταλήψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αρχικά είναι φίλος με την Εύη από πάρα πολύ παλιά, πριν από το 2017, όταν ήταν ακόμα τα δοκιμαστικά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Είναι παίκτρια όμως με ηγετικές τάσεις. Και αυτό φαίνεται από το ότι πάντα αυτή μας μάζευε και μας μιλούσε για όλα.

Εγώ αυτό που θα ήθελα ήταν να κάτσουμε μια ώρα στην παραλιά όλοι μαζί και να μιλήσουμε να δούμε γιατί η ομάδα έχει χάσει περίπου 8 έπαθλα σε πολύ λίγο καιρό. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν η κερδοσκοπία τους και το είδα ξεκάθαρα, δεν είχε καμία σχέση με παλιά. Καμία σχέση. Τώρα ακόμα και σε αυτά που λέγαμε μόνοι μας, ο ένας έδινε τον άλλον. Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και ο ένας λέει πράγματα για τον άλλον πίσω από την πλάτη τους. Εγώ χαίρομαι που βγήκα από το παιχνίδι γιατί είδα όλα όσα έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη μου. Έχω την συνείδησή μου καθαρά. Περαστικά σε αυτούς που έμειναν μέσα και νομίζουν ότι κάνουν τηλεόραση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν και δεν είδαμε ποτέ

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, έκανε περισσότερες αποκαλύψεις!

«Σαν να το ένιωθα», είπε αρχικά για την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του και συμπλήρωσε για το γεγονός πως έφαγε ωμό Σαλάχι: «Ψαράς είμαι, γκουρμεδιά το λέω εγώ».

«Όλοι με πλησίασαν, κανένας δεν θέλει να φεύγει κάποιος δικός τους», πρόσθεσε έπειτα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του εκείνα τα λεπτά, ενώ αναφέρθηκε και στο πως είναι μερικοί πίσω από τις κάμερες: «Πώς παίζεται το παιχνίδι “μία νύχτα στο Παλέρμο”, ακριβώς αυτό το πράγμα. Είμαστε μεταξύ μας όλοι, αλλά και λιγάκι όλοι χώρια. Υπάρχει πείνα, ανταγωνισμός είναι αντίξοες συνθήκες, ο Τάκης Ροχάλιζε κάθε βράδυ τον είχα στο αυτί μου».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επισήμανε: «Ο Βασάλος ήταν λιγάκι προκατειλημμένος δεν ξέρω αν είναι έτσι και στην προσωπική του ζωή, καυστικός. Προτιμάει να κοντά με κάποιον σαν τον Τάκη. Γιατί να με νοιάζει αυτό; Τον βλέπω να είναι κοντά με τον Τάκη και την Μαριαλένα. Τότε εγώ γιατί να θέλω να είμαι κοντά του, με έναν άνθρωπο που μου λέει να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του;»

Και δήλωσε: «Δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Η τουαλέτα που ήταν δίπλα μας δεν ήταν δικιά μας και έλεγε πράγματα από το μυαλό του».

«Το τίποτα το κάνει τεράστιο, μετά του περνάει και λέει θα γίνεται το δικό μου», εξήγησε και κατέληξε για το γεγονός πως ο ίδιος με την Μαριαλένα συναντήθηκαν το βράδυ στο δάσος κρυφά: «Ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη και την Μαριαλένα είναι κολλητοί, το τι κάνουν δεν με αφορά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts