Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά με ολόσωμο μαγιό στην παραλία!

Πέρασε πολλά από τον Μάιο του 2020 που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Ποτέ δεν παρέδωσε τα όπλα. Και τώρα απολαμβάνει ξανά τη ζωή.

Με τόλμη, θάρρος και πυγμή η όμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου που ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη, είναι στα καλύτερά της και η καθημερινότητα της γίνεται πλέον φυσιολογική.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα, φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε στην αμμουδιά με τη χαρά της, όπως η ίδια σημείωσε να είναι απερίγραπτη!

Το κορίτσι που έγινε μάθημα ζωής για όλες μας, πόζαρε με ένα υπέροχο ολόσωμο μπλε μαγιό, καφτάνι μακρύ και καπέλο και ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών της απόλαυσε τις όμορφες αυτές στιγμές καλοκαιριού.

«Η απερίγραπτη χαρά μου 😀 όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!😍🙏🏼», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές.

«Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ. Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

Δείτε την πρώτη φορά με ολόσωμο μαγιό παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts