Η καταγγελία της νονάς του Μάριου Πρίαμου για το λάθος της παραγωγής στην 24ωρη ψηφοφορία! Τι συνέβη;

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε η νονά και θεία του Μάριου Πρίαμου στην εκπομπή Όλα Καλά και μίλησε χωρίς ενδυασμούς κατακεραυνώνοντας την παραγωγή του Survivor για το λάθος που συνέβη στην 24ωρη ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, η νονά του κύπριου παίκτη αρχικά δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένη, πως «Δεν αναφέρεται ότι ο Μάριος δεν είναι μόνο Κύπριος. Προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός. Ώστε να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες κάποιον Έλληνα παίκτη γιατί ο Κύπριος είναι ο ξένος. Ντροπή και κρίμα να τους θεωρούμε ξένους».

Στη συνέχεια είδαμε την ιδιαίτερη καταγγελία της, που αφορούσε την 24ωρη ψηφοφορία για τον πιο δημοφιλή παίκτη του show.  

«Υπήρξε και ένα μπέρδεμα γιατί το κανάλι που έχει τα δικαιώματα και προβάλλει το Survivor την Κύπρο, έδειξε μόνο το βράδυ τα νούμερα της ψηφοφορίας. Την άλλη μέρα δεν το έδειξε καθόλου. Κάποιοι δεν έβλεπαν τηλεόραση στη μία το βράδυ για να ξέρουν πού να ψηφίσουν!».

(πατήστε το κουμπί)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts