Η Κατερίνα Γερονικολού στο κοσμηματοπωλείο MICHAS στην Κηφισιά

Στο κατάστημα υψηλής ωρολογοποιΐας και κοσμημάτων MICHAS στην Κηφισιά εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, την οποία υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Αριστείδης Μίχας.

Ο Αριστείδης Μίχας και η σύζυγος του Χαρά, έχοντας ως κινητήρια δύναμή τους , τόσο την  20αετη πορεία τους στον χώρο του κοσμήματος και της υψηλής ωρολογοποιΐας, όσο και στις μεγάλες απαιτήσεις που θέτουν στους εαυτούς τους για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο στον χώρο αυτό, κατάφεραν να κάνουν το κατάστημά τους MICHAS στην Κηφισιά, πολύ γρήγορα το πιο δημοφιλές σημείο πώλησης κοσμημάτων και ρολογιών.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, βασίζεται τόσο στην εμπειρία τους , όσο και στην εντιμότητα τους και αυτό συνθέτει ενα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση. Απόδειξη της άψογης πορείας τους στον χώρο, είναι οτι οι πιο γνωστές διεθνείς εταιρίες υψηλής ωρολογοποιΐας εμπιστεύονται το κατάστημα MICHAS για να αντιπροσωπεύσει τα ρολόγια τους, όπως μπορείτε να δείτε και στο site  www.michas-watches.gr .

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts