Η κόρη του Μιλτιάδη έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες και δεν το πήρε χαμάρι κανένας – Είναι ολόιδιοι

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη αποκάλυψη μετά το φινάλε της σειράς. Η κόρη του τηλεοπτικού Μιλτιάδη έπαιξε στη σειρά και μάλιστα σε μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές.

Η πανέμορφη μικρούλα, που είναι ολόιδια ο μπαμπάς της, η Ειρήνη ήταν το κορίτσι που συνάντησε τον Αλέξη Γραμματικό λίγες ώρες πριν εκείνος βρεθεί νεκρός. Είναι η σκηνή που του έδωσε το τριαντάφυλλο και εκείνος το έβαλε στο πέτο, μια σκηνή συμβολική.

Η αποκάλυψη ότι η μικρή κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες, έγινε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Δευτέρας (7-06). Καλεσμένος μάλιστα στην εκπομπή ήταν ο τηλεοπτικός γιος του Μιλτιάδη, Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος αποκάλυψε πως η κόρη του είχε παρακολουθήσει πολλά από τα γυρίσματα.

«Η Ειρήνη είχε έρθει σε πολλά γυρίσματα της σειράς. Είναι πάρα πολύ καλή και ο γιος του Γιώργου είναι εξαιρετικό παιδί και του μοιάζει και πάρα πολύ». Όσο για το αν θα δούμε και τον γιο του τις Άγριες Μέλισσες; «Δεν ξέρω» ήταν η απάντηση του «Γιάννου».

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του; Ο Γιώργος Γάλλος, ο Μιλτιάδης Σεβαστός από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 ετοιμάζει την μεταγραφή του στο νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής με μεγάλες θεατρικές περγαμηνές επέλεξε τελικό τον δεύτερο δημιουργό για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Σέρρες», η οποία θα γυριστά εξ ολοκλήρου στη βόρεια Ελλάδα και την οποία θα δούμε από τον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, όπως ακούγεται, και πάλι θα υποδυθεί τον μπαμπά.
Να σημειωθεί στη νέα σειρά, η οποία θα είναι ένας ύμνος για την πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη, θα παίξουν και οι Πάνος Νάτσης θα ενσαρκώσει τον γιο του Γιώργου Γάλλου, Λένα Δροσάκη και Μαριλού Κατσαφάδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts