Η Μαρία Σαμαρινού στο κατάστημα “Era” στο Κολωνάκι

Στο κατάστημα “Era” στο Κολωνάκι (Πατρ. Ιωακείμ 1) εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη αθλήτρια του σκι Μαρία Σαμαρινού, η οποία επέλεξε προϊόντα από φρέσκα υλικά μοναδικά σε γεὐση και θρεπτική αξία, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ της.

Τα Era Nuts στο Κολωνάκι προσφέρουν τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, βότανα και μπαχαρικά ενώ πλέον μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του μέσα από τις υπέροχες ποικιλίες του καφέ Taf.

Η υψηλή αισθητική των προϊόντων των καταστημάτων Era Nuts αναδεικνύεται από τις εξαιρετικές συσκευασίες των προïόντων: ξύλινα κιβώτια, πρωτότυπα τσουβάλια και γυάλινες καμπάνες, όλα εμπνευσμένα από τη γη, που δίνουν έναν αέρα απολύτως μοναδικό, δημιουργὠντας στον επισκέπτη μια πρωτὀγνωρη αἰσθηση. Πλἀι στα γνωστά ‘’nuts, herbs&spices’’, οι κατηγορίες των προïόντων έχουν διευρυνθεί με εκλεκτά κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και χειροποίητες σοκολάτες.

Καταστήματα Era

Ν. Ψυχικό : Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506

Κολωνάκι :  Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832

Γλυφάδα : Λαοδίκης 33-35, 213 0001655

Αγ.Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 210 6392846

Eshop : www.eranuts.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts