Η Μαρί Ζαχαράκη στο χώρο της εταιρείας Salt Water

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την πρόεδρο της εταιρείας Salt WaterΜαρί Ζαχαράκη, στον χώρο της εταιρείας στη Γλυφάδα, εκεί όπου υλοποιήθηκε το όνειρο της ίδιας να φέρει στην Ελληνική αγορά υψηλή μόδα και καινοτόμους σχεδιαστές, δημιουργώντας μια εταιρεία χτισμένη πάνω στις αξίες των ανθρώπων που στέκονται από πίσω της.

Η SALT WATER σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά μόδας. Έχοντας ξεκινήσει σαν μια εταιρία που εξειδικεύεται σε αυτό για το οποίο η Ελλάδα είναι διάσημη, το καλοκαίρι της, η SALT WATER γρήγορα εδραιώθηκε ως ο σημαντικότερος αντιπρόσωπος για καλοκαιρινά είδη μόδας έχοντας συγκεντρώσει τα καλύτερα και διασημότερα εμπορικά σήματα της παγκόσμιας αγοράς. Μια θέση που κατέκτησε με το ισχυρό της portfolio αλλά και την εξυπηρέτηση και την προσωπική επαφή με τους πελάτες της εξασφαλίζοντας στα brands που εμπορεύεται παρουσία σε όλες τις επώνυμες μπουτίκ και σε θέρετρα υψηλών προδιαγραφών στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts