Η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη αποκαλύπτει: «Η παραγωγή με προειδοποίησε ότι αυτά που θα πω…»

Στο περιοδικό «Down Town» μίλησε η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη από το Survivor, Λία Ιωαννίδου και αναφέρθηκε στην περίοδο του τροχαίου.
Είχατε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα;

«Μίλησα με τον Μάριο την Πέμπτη πριν βγει το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ήταν η μοναδική μου επικοινωνία και κράτησε για ένα λεπτό και μερικά δευτερόλεπτα. Ήμασταν σε ανοικτή ακρόαση και ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι καλά. Ήταν μπροστά η παραγωγή και με προειδοποίησε ότι αυτά που θα πω δεν πρέπει να αφορούν ότι συμβαίνει εντός ή εκτός παιχνιδιού. Ήμουν τόσο συγχυσμένη που δεν μπορώ καν να θυμηθώ τι ακριβώς είπαμε. Μάλιστα, όταν τον είδα από την τηλεόραση στο νοσοκομείο και μίλησα με κάποιον υπεύθυνο της παραγωγής, του είπα ότι θέλουμε να έρθουμε στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή ήταν η πρόθεσή μας, γιατί στείλαμε ένα γερό παιδί με μέλλον και θέλαμε να έρθει πίσω ένα γερό παιδί με μέλλον. Μας είπαν ότι δεν μπορούμε να σας εμποδίσουμε να τον πάρετε, αλλά να ξέρετε ότι αν έχετε επαφή μαζί του θα βγει εκτός παιχνιδιού».

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΚΑΙ θα κάνει εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές σε άλλο κανάλι λόγω Survivor!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts