Η Νόνη Δούνια επιλέγει χειροποίητες δημιουργίες Zaccys

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πανέμορφη Νόνη Δούνια με ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια από τη νέα συλλογή της Zaccys London – AW Collection 2017 2018, τα οποία επέλεξε με τη βοήθεια της σχεδιάστριας των παπουτσιών, Meg Cope.

H Zaccys London, μετά από την επιτυχημένη καλοκαιρινή συλλογή από πολυτελής χειροποίητες εσπαντρίγιες και πλατφόρμες, ακολουθεί τα βήματά μας και το χειμώνα. Η νέα συλλογή Automn/Winter 2017-18 περιλαμβάνει πολυτελή χειροποίητα trainers και flat εσπαντρίγιες με σύγχρονες λεπτομέρειες. Δέρμα σε μεταλλικές αποχρώσεις, σουέντ ύφασμα, print από φίδι, φυσικός φελός είναι μερικά μόνο από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτή τη συλλογή. Τα νέα σχέδια διαθέτουν μια έξυπνη εσωτερική μικρή σφήνα κατασκευασμένη από ελαφρύ, φυσικό φελλό που όχι μόνο βελτιώνει την άνεση που προσφέρουν, αλλά ταυτόχρονα κάνει τα παπούτσια εξαιρετικά πιο κομψά. Όλα τα χειροποίητα σχέδια της Zaccys κατασκευάζονται στην Ισπανία από τεχνίτες με εξαιρετική δημιουργικότητα και πλούσια εμπειρία ενώ η τεχνολογία memory foam που χρησιμοποιούν στην κατασκευή των Zaccys, εξασφαλίζει μοναδική άνεση και  σταθερότητα στα βήματά σας.

Το έξοχο φινίρισμα, η επιμονή στη λεπτομέρεια, που είναι σήμα κατατεθέν του brand, ο συνδυασμός υλικών υψηλής ποιότητας με πολυτελή υφάσματα και δέρματα χαρίζουν στις Zaccys το μοναδικό τους χαρακτήρα. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε τις πλεξούδες από αδιάβροχο πολυεστέρα που χρησιμοποιούνται στο τελείωμα κάθε παπουτσιού, τότε έχουμε τη γοητεία μιας κλασσικής χειροποίητης εσπαντρίγιας.

Λίγα λόγια για τις Zaccys

Οι Zaccys δημιουργήθηκαν το 2012  από τη χειρούργο οφθαλμίατρο Dr. Meg Cope, όταν ο μικρότερος γιος της Zac διαγνώστηκε με λευχαιμία. Χωρίς δεύτερη σκέψη η Dr.Cope αποφάσισε να διακόψει την καριέρα της προκειμένου να είναι δίπλα του και αφοσιώθηκε στην θεραπεία του. Για να χαλαρώνει η ίδια άρχισε να ζωγραφίζει εσπαντρίγιες. Η ιδέα για τη δημιουργία ενός δικού της brand, προέκυψε όταν έψαχνε να βρει το τέλειο ζευγάρι εσπαντρίγιες για την ίδια και αποφάσισε πως για να το αποκτήσει θα έπρεπε να το σχεδιάσει μόνη της. Τελικά αντί για ένα ζευγάρι δημιουργήθηκε μία ολόκληρη συλλογή. Η θεραπεία του Zac ολοκληρώθηκε με επιτυχία του 2015, ενώ στο μεταξύ η ίδια αφιέρωσε το νέο της εγχείρημα στον ήρωά της.Έτσι, για κάθε ζευγάρι που πωλείται η Zaccys London κάνει μια δωρεά σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό κατά του παιδικού καρκίνου. Στην Ελλάδα η Zaccys London υποστηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καρκινάκι και 5€ από την αγορά  κάθε ζευγαριού χαρίζεται στη συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Τις εσπαντρίγιες Zaccys London θα τις βρείτε στο www.zaccys.com και στα παρακάτω καταστήματα:

Πολυκατάστημα attica στο Golden Hall, Μαρούσι, Αθήνα
Πολυκατάστημα attica στο City Link, Αθήνα
Πολυκατάστημα attica Fashion Center, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη
Πολυκατάστημα attica στο Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts