Η Οδύσσεια ενός αστέγου στη χιονισμένη Αθήνα

Ένας χρήστης του διαδικτύου αναφέρει την εμπειρία του μέσω των social media, στην χιονισμένη Αθήνα. Δεν αφορά αυτόν αλλά έναν άστεγο ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο δρόμο εξαιτίας κάποιων.

Συγκεκριμένα ο χρήστης Themis Vas αναφέρει πως ένας άστεγος δίπλα στο σπίτι του προτίμησε να παραμείνει μέσα στο κρύο γιατί δεν τον δεχόντουσαν στο κέντρο φιλοξενίας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο χρήστης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό τόσο τον διάλογο που είχε ο ίδιος με τον άστεγο όσο και το διάλογο που είχε με τον υπεύθυνο του Κέντρου Φιλοξενίας ο οποίος αρχικά του είχε πει ότι ο άστεγος μπορεί να φιλοξενηθεί στο Κέντρο αλλά στη συνέχεια κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει καθώς το Κέντρο θα έκλεινε επειδή δεν υπήρχε προσωπικό.

Ο Themis Vas που πήγε έξω από το Κέντρο διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι το Κέντρο είχε κλείσει λόγω έλλειψης υπαλλήλου.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικός:

dialogos-10-1-2017

Πειθαρχική έρευνα ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίων 
Την ίδια στιγμή και μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας του αστέγου ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε τη διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών για τον δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος αυθαίρετα έκλεισε Λέσχη Φιλίας, που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts