Η ομάδα του «40» διοργάνωσε το Opening party του καλοκαιριού γιορτάζοντας τη συνεργασία του με τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Opening Party του bar restaurant «1937», του μαγευτικού χώρου που έχουν δημιουργήσει στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Τόλης Μαρακάκης και ο Έτιεν Τοπαλιάν.

Πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο έδωσε δυναμικό παρών καλωσορίζοντας το καλοκαίρι στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του ΝΟΒ διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συντροφιά δροσερών cocktails.

Η ομάδα του «40» ανέλαβε πλέον και τις εγκαταστάσεις εστίασης του ιστορικού Ναυτικού Όμιλου Βουλιαγμένης αποτελώντας έναν μαγευτικό προορισμό επάνω στη θάλασσα στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις και εκπληκτικά cocktails.

Ξεκινώντας από το πρωί και διανύοντας όλη την ημέρα προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες που θα σας συντροφεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μετατρέποντάς το για ένα ακόμα καλοκαίρι το Hot spot στα νότια της πόλης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts