Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαϊδη με την νέα του σύντροφο

Δεν είναι μόνο η Δέσποινα Βανδή που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά κεφάλαιο στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Φανή Σπυριδάκη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και ειδικότερα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού τον απαθανάτισε παρέα με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι κατά 10 χρόνια μικρότερή του και πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 17/5, προβλήθηκαν στην εκπομπή MEGA Καλημέρα οι πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού της ελληνικής showbiz μετά από το ρεπορτάζ του περιοδικού και όπως ειπώθηκε το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Στo Πρωινό Μας, έγινε και μια αποκάλυψη για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε την Αλεξάνδρα να παίζει τη δεκαετία του ’90 στη σειρά του ΑΝΤ1 “Καληνύχτα Μαμά” δίπλα στην Άννα Βίσση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts