Η Σοφία Παπαηλιάδου παρουσίασε για πρώτη φορά το βιβλίο της «Τα ροζ κορίτσια με τα μαύρα ρούχα»

Σε μια γεμάτη συναισθήματα και συγκίνηση βραδιά, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το μυθιστόρημα «Τα ροζ κορίτσια με τα μαύρα ρούχα», της Σοφίας Παπαηλιάδου, δημιουργού του Loveletters.gr. 

Σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Loveletters, φίλοι και αναγνώστες, συγκεντρώθηκαν στο Café Mardi, στη γενέτειρα της Σοφίας Παπαηλιάδου, στον Πειραιά. 

Για το βιβλίο, μίλησαν εκτός από τη συγγραφέα, η δημοσιογράφος Ανθή Κασιμάτη, η επιχειρηματίας και συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα, ο αρθρογράφος Γιώργος Καραγεώργος και ο Life Coach και συγγραφέας, Νικόλας Ουρανός.

Η συγγραφέας, μεταξύ άλλων, είπε για το βιβλίο της: «Λένε, πως ο έρωτας είναι το ρίσκο και η αγάπη, το δίχτυ ασφαλείας. Τι γίνεται όμως όταν βολευτούμε στο δίχτυ ασφαλείας; Όταν κουρνιάσουμε εκεί και ξεχάσουμε να ρισκάρουμε γι’ αυτό που είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας; Οι ηρωίδες του βιβλίου μου, έρχονται να επιλέξουν. Να επιλέξουν το ρίσκο ή το δίχτυ ασφαλείας; Για κάποιες ο χρόνος μετρά αντίστροφα και λήγει. Για άλλες, ο χρόνος μόλις ξεκινά να μετρά. Κάποτε η αγάπη έρχεται να μας λυτρώσει από τη σφοδρότητα του έρωτα. Τι γίνεται όμως όταν μας ξεχνά εκεί προστατευμένους; Όταν μας υπνωτίζει σε αυτό το βόλεμα; Πόσος καιρός είναι αρκετός για να ρισκάρεις για το αληθινό και πόσος για να παραδεχτείς πως τελικά ζεις σε ένα βόλεμα γιατί δεν ρίσκαρες για τον αληθινό έρωτα;» 

Οι απαντήσεις δικές σας, αφού το διαβάσετε. Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts