Η σπάνια φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη με τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη για τα γενέθλιά της

Η Αγγελική Νικολούλη, πέρα από επιτυχημένη παρουσιάστρια και συγγραφέας, είναι και μία υπέροχη μαμά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια το 1987 παντρεύτηκε με τον Γιάννη Μουσούλη και παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε και το 2009 τράβηξαν χωριστούς δρόμους, απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πλέον είναι 36 ετών.

Οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι σπάνιες, παρόλα αυτά, μιας που η διάσημη εγκληματολόγος είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 12/2, εκείνος βγήκε μαζί της να το γιορτάσει την ίδια ημέρα στην αγαπημένη της ταβέρνα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και πολλοί συνεργάτες της.

Δεν έλειψαν, λοιπόν, οι φωτογραφίες από το “πάρτι” αυτό και μάλιστα ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους κατά την οποία είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί κοιτάζοντας τον φακό.

«Τούνελ από αγάπη, ζωή με φως. Χρόνια πολλά Αγγελική», έγραφε η αφιέρωση πάνω στην τούρτα που έφτιαξαν για την παρουσιάστρια του MEGA.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής, η οποία ονομάζεται “Homeric Pictures” και ασχολείται με το management καλλιτεχνών. Έδρα της εταιρείας του αυτή είναι το Los Angeles, εκεί δηλαδή όπου πήγε ο ίδιος μετά τις σπουδές του στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της

Υπήρξε παντρεμένη, λοιπόν, για 22 ολόκληρα χρόνια με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και έχουν διαρρεύσει μονάχα ελάχιστες πληροφορίες για το γάμο τους.

«Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω… Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς… Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της και το διαζύγιο του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts