Η Τέτα Καμπουρέλη ξανά στο θέατρο -Τυλιγμένη με μία πετσέτα

Το πολύ ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο της Νελ Νταν «Χαμάμ γυναικών» έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Ακάδημος με μία ομάδα ηθοποιών μεταξύ των οποίων και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία για άλλη μια φορά μας ξάφνιασε με τις υποκριτές της ικανότητες!

Η Βάσια Παναγοπούλου σκηνοθετεί έναν θίασο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες ηθοποιούς, τις: Βίλμα Τσακίρη, Γιάννα Σταυράκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ελευθερία Ρήγου, Τέτα Καμπουρέλη.

Σε ένα χαμάμ στο Λονδίνο, συγκεντρώνονται κάθε τόσο γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ζωή τους διαφορετικά η μία από την άλλη. Στον φιλόξενο χώρο του παλιού κτιρίου, εξομολογούνται τα καθημερινά, χαλαρώνουν, αστειεύονται και ξεπλένουν το κορμί τους και την ψυχή τους από τους ρύπους.
Κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει να κλείσει το χαμάμ. Και τότε οι γυναίκες αποφασίζουν να αντισταθούν.

Το Χαμάμ Γυναικών είναι ένα έργο απολαυστικό, που πραγματεύεται με χιούμορ και τρυφερότητα ακόμη και δύσκολα θέματα. Κυρίως όμως είναι έργο κοινωνικό, για την φιλία, την γυνακεία αλληλεγγύη και για το τι μπορούν να κατορθώσουν οι γυναίκες όταν ενωμένες αντιμετωπίζουν έναν κοινό στόχο…

Σκηνοθεσία: Βάσια Παναγοπούλου
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: ΜίκαΛεοντίδη
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Οργάνωση Παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης
Παραγωγή: Θεατροκίνημα- Βασίλης Γκουρούσης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 21:15, Σάββατο 21:15, Κυριακή 18:30
Τιμές εισιτηρίων: 18, 15, 12 ευρώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts