Η τούμπα της Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες». Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Συμβαίνουν κι αυτά στις παραστάσεις. Όλα είναι μες το πρόγραμμα. Η  Μαρία Κορινθίου χθες το βράδυ, στην τελευταία παράσταση που έδωσε στην Λευκωσία με το θεατρικό έργο «Γοργόνες και Μάγκες», «έφαγε» μια επική τούμπα που θα μας μείνει αξέχαστη.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που δημοσίευσε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κατά την διάρκεια του χορευτικού έπεσε κάτω και φώναξε «Σακατευτήκαμε. Με σκοτώσατε», ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε γέλια και ο κόσμος της έδωσε ένα χειροκρότημα για να την «σώσει»…

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο (με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσας να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!»

Πολλοί γέλασαν εξίσου ενώ κάποιοι άλλοι την έκραξαν. Εμείς είμαστε μαζί της καθώς όπως γράψαμε και στην αρχή, όλα είναι μες το πρόγραμμα!

Διαβάστε επίσης:

Power of love: Αντέχεις να το δεις; Η Στέλλα Μιζεράκη με καυτό μαγιό

Είναι επώνυμος άντρας ή γυναίκα; Πάει κάπου ο νους σας;

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια 12/06

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts