Η τούρτα της μαμάς: Πύργος της Βαβέλ το σπίτι των Πετραλώνων!

Η τούρτα της μαμάς: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/3);
Τα σύννεφα της εκρηκτικής συνύπαρξης, χριστιανών, αλλόθρησκων, Ελλήνων, Γερμανών, Εβραίων, πλουσίων, φτωχών, ρατσιστών αντισυστημικών, γκέι, στρέιτ, φιλοβασιλικών, μαύρων έχουν αρχίσει να πυκνώνουν και οι πρώτες στάλες έχουν ποτίσει το τραπέζι με την ψαροφαγία.
Η καταστροφή είναι προ των πυλών. Στο ήδη ηλεκτρισμένο «πεδίο μάχης» εισβάλλει με τη ζήλια του και ο Παναγιώτης, ο οποίος εκ παρεξηγήσεως «πιάνει στα πράσα» τον Πάρη με τον σκληροτράχηλο Γερμανό, εκτοξεύοντας απροειδοποίητα κι άλλο την ένταση, τη στιγμή μάλιστα που όλα είναι έτοιμα για την πρώτη πρόβα των σκηνών της ταινίας, που θα χρίσουν την Ευανθία πρωταγωνίστρια.

Ως guest εμφανίζονται οι: Λήδα Καπνά (Αλίκη), Γιώργος Ψυχογιός (Νότης), Ανδρομάχη Δαυλού (Μπέτυ), Ελισάβετ Γιαννακού (Χατιμπέ), Κωνσταντίνος Μαργαρίτης (Άλκης), Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (Βλαντιμίρ), Νικορέστης Χανιωτάκης (Ραφαήλ), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Φρίντριχ), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμη), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Στέφανος Μουαγκιέ (Πλάτωνας), Άκης Παναγιωτίδης (Άκης), Πάνος Πανούσης (Πάνος), Νίκος Μπαρμπαρής (Πιέρος).

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts