Η υπεροχή στον χώρο της εκτύπωσης υφασμάτων ακούει στο όνομα Liolios Printing Textiles

Η Liolios Printing Textiles είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982. Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο της εκτύπωσης υφασμάτων ,έχοντας κερδίσει επάξια την πρώτη θέση ανάμεσα στις επιχειρήσεις του είδος της.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες design και υπηρεσίες εκτύπωσης ειδικής παραγγελίας σε σχεδιαστές, εμπόρους υφασμάτων, καλλιτέχνες, κατασκευαστές και καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η επιτυχία της Liolios Printing Textiles έγκειται στην πείρα, το ενδιαφέρον και το μεράκι της ομάδας της. Η ομάδα της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και επιχειρηματίες με άρτιες γνώσεις και δεξιότητες στο χρώμα, στα γραφικά, στο ύφασμα,  στην ψηφιακή καθώς και στην περιστροφική εκτύπωση.

Η εμπειρία, η εργατικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα των μελών της σε συνδυασμό με την τεχνολογική πρόοδο και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάνουν την Liolios Printing Textiles αξεπέραστη στον χώρο. Με διαφορά αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αποτυπώσετε την ιδέα σας πάνω σε ύφασμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της Liolios Printing Textiles: https://www.kliolios.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts