Η boutique Selection στην Κηφισιά υποδέχεται την Άνοιξη με τις Spring/Summer 2022 συλλογές των αποκλειστικών brands που διαθέτει!

Φλοράλ μοτίβα, παστέλ χρώματα και αέρινες γραμμές πρωταγωνιστούν στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές των αποκλειστικών brands που φιλοξενούνται στο κατάστημα Selection στην Κηφισιά. 

Τα brands Marella, Penny Black, I Blues και Emme by Marella, παρουσιάζουν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2022 ξεχωριστές δημιουργίες που υμνούν τη θηλυκότητα και χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα αβίαστη κομψότητα και φινέτσα. 

Τα ρούχα των brands Marella, Penny Black, I Blues και Emme by Marella σε φωτεινές αποχρώσεις και κλασικές γραμμές, δένουν αρμονικά με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σε έντονα χρώματα, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση για τις καλοκαιρινές ημέρες που πλησιάζουν. 

Selection: Κυριαζή 15, Κηφισιά 145 62

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6230 440

Facebook: @Selection

Instagram: @selection_kifisia 

Σχετικά με την εταιρεία Μαρούδας: Η εταιρεία Μαρούδας ιδρύθηκε το 1933 στο Ηράκλειο Κρήτης, και ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή πολυτελών ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Σήμερα, η εταιρεία απαριθμεί 11 καταστήματα στην Κρήτη με παραπάνω από 40 συνεργασίες με διεθνή brands (MaxMara, Moncler, Tods, Zegna, Hugo Boss, Ralph Lauren, Kenzo, Stone Island, Gant, Group Benetton, Boggi, Lagerfeld, Marella, Marc Jacobs) και το ηλεκτρονικό κατάστημα maroudas.com.gr, ενώ πλέον διατηρεί και το πρώτο της κατάστημα στην Κηφισιά. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts